3DAY VI. -ÚT KABULBA 1.

Regisztráció:150/0

2023.július 12-15

Kérek mindenkit úgy jelentkezzen hogy  a 0.napon is és végig tudjon maradni.
MEGHÍVÁSOS

Frakciók

A játékon minden speciális karakternek, frakcióvezetőknek kell több karakter kártya. Ennek itt a leírása. Kérlek olvasd el. Ha nem vagy speciális karakter pl teaház vezető vagy fraki vezető, téged is kélek arra hogy olvasd végig.

Afgán lakosok

Arab megjelenés. Falusi élet, békés fegyvertelen megjelenés. Kereskedelem, infó gyűjtés, lekvárkavarás. A Tálibok felbérelhetik az afgán civileket lázadásra, és egyéb harci tevékenységekre.

Medik lehetőség: 2x.
Visszaállási idő 2 óra.

Tálibok

A tálibok vagy talibán (pastu nyelven: طالبان ṭālibān) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita muszlim és pastu nacionalista mozgalom. Pénzforrásaik java részét fegyverekre, pokolgépekre invesztálják. Folyamatos humán ellátást az Afgán civilek felbérlésével kapják. Öltözet: tálib harci öltözet, pakol, katonai vagy/és civil keveréke. 
medikelés 2*: visszaállási idő: 2 óra 

D.P P.M.C.

Zsoldos felbérelt alakulat. szokásos PMC öltözet. Fejviselet: baseball sapi egyszínű. Terepminta tilva.
Medik 2*. 1 óra visszaállás

I.S.A.F.

Amerikai békefenntartó csapatok Kabulban és Mosahiban.

Öltözet: Lehetőleg MTP vagy bármilyen világos egységes terepmintás katonai öltözet.  Booney-t és Sisakot kötelező. Medik 2*. visszaállás 2 óra

Speciális karakterek


GRS team

CIA alkalmázásbanállnak,nem reguláris erőket képeznek.Jelentős harci tapasztalattal rendelkeznek,speciális feladatok ellátására szakosodott exkatonák,akik nem zsoldosok,így nem keverhetőek össze a pmc-vel,sem ENSZ vagy ISAF erőkkel. Alapvetően az ISAF és ENSZ rendfenntartókhoz lojálisak.

medik 2* és 2 óra visszaállás

AFGÁN POLICE

dresscode:

Teljes szürke cucc és minimális taktikai felszerlés

Új frakcióként mi biztosítjuk a rendet és vizsgáljuk ki a civiliket ért eseteket. Lopások, gyilkosságok és a hozzá kapcsolodó dolgok. Teljes körű bejárással minden frakcióhoz. Mi tartjuk fent a törvényt. Illetve próbáljuk a rendet fent tartani. 

BistHazari BANK és casino

Pénzügyekkel, hitelekkel és pénzügyekkel foglalkozó BANK.
Hitelügyintézés, pénzfelvétel, pénzváltás.

Piacosok.

Kínai piac fekete piac